OPIS APARTMANA

U kući na drugoj etaži, nalaze se 3 apartmana, jedan dvosobni, jedan jednosobni i jedan studio ( svi sadržaji u jednoj prostoriji ).

Apartman " MANORA - 2 " ima jednu dvokrevetnu i jednu trokrevetnu sobu .Obje sobe imaju kupaonu, SAT TV i KLIMA uređaj. Kuhinja i dnevni boravak su prostrani, također klimatizirani. Svaka soba, te dnevni boravak imaju svoju terasu.

Apartman " MANORA " ima jedu trokrevetnu sobu, a u prostoru za boravak ima i kut na razvlačenje tako da na njemu mogu spavati još dvije osobe. U Apartmanu se nalazi kuhinja sa TV-om i klima uređajem. U sobu se može dodati i pomoćni ležaj. Ima prostranu natkrivenu terasu.

Studio apartman je za dvije osobe, također klimatiziran sa mini kuhinjom i SAT TV-om. Ima i svoju terasu.

U kući na prvoj etaži nalazi se apartman " JAKOV ". Ima svoj ulaz i parking prostor odmah do ulaza. a u prostoru za boravak ima i kauč na razvlačenje tako da na njemu mogu spavati još dvije osobe. U Apartmanu se nalazi kuhinja sa TV-om i klima uređajem.

U posebnoj kući u strogom centru mjesta nalazi se studio apartman " SOFIA " za dvije osobe, također klimatiziran sa mini kuhinjom i SAT TV-om. Ima i perilicu za veš.


VRATI SE NA POČETNU STRANICU